BAN FOIE GRAS

Want lijden zou geen keuze mogen zijn

Wat doen wij?

Protest

Sinds het begin van onze campagne hebben we al meerdere protesten uitgevoerd, zowel online als offline. Zo protesteerden we oa aan een boerderij, supermarkt, restaurant,… Zolang er geen ban komt op foie gras zullen wij dit blijven doen.

Helpen?

Wordt jij net als ons boos nu je weet hoe foie gras gemaakt wordt? Wil jij een stem voor de dieren zijn en voor hen opkomen? Sluit je dan aan bij één van onze vreedzame protsten! Wij regelen alles en voorzien borden.

 

Sensibiliseren

We verspreiden zoveel mogelijk de waarheid over dit barbaarse luxeproduct. We informeren zowel consumenten, verkopers en restaurant eigenaars en proberen hen te overtuigen om niet langer foie gras te consumeren, kopen of serveren.

Helpen?

Probeer mensen te informeren over hoe foie gras geproduceerd wordt. Neem contact op met je lokale supermarkt en vraag of ze foie gras uit de rekken nemen. Schrijf een lokaal restaurant aan en vraag of ze stoppen met foie gras te serveren.

 

Lobby

Een ban op foie gras kan alleen bereikt worden als als dit van bovenhand wordt beslist. Daarom proberen we onze minister van Dierenwelzijn te overtuigen om dit product voor eens en voor altijd te bannen.

Helpen?

Wij doen er alles aan om de minister van Dierenwelzijn Ben Weyts te overtuigen om een ban in te roepen op foie gras in Vlaanderen. Ook jij kan hierbij helpen door hem een brief of mail te schrijven of hem te taggen op social media.

 

Share this page